Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015 16:30

Και ηλεκτρονικά η απογραφή στα μητρώα αιγοπροβάτων μέχρι της 15 Δεκεμβρίου

    Δελτίο 30/10/2015

Αποτέλεσμα εικόνας για mhtrva aigoprobatvn
Από 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου καλούνται οι κτηνοτρόφοι αιγοπροβάτων να απογράψουν όλα τα αιγοπρόβατα της εκτροφής τους και να καταχωρήσουν το αποτέλεσμα της απογραφής στο Μητρώου Εκμετάλλευσης Αιγοπροβάτων της εκτροφής τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για γεωτεχνικη αιγαιου        Όσοι  κτηνοτρόφοι εξυπηρετούνται από την Γεωτεχνική Αιγαίου πρέπει έγκαιρα να επικοινωνήσουν μαζί μας για τον έλεγχο και την σωστή καταγραφή των μητρώων τους.

Όπως είναι γνωστό σε όλους, η σωστή απογραφή μηδενίζει τον κίνδυνο απώλειας επιδοτήσεων και καταλογισμού προστίμων. Ειδικότερα τώρα με την νέα ΚΑΠ  οι κτηνοτρόφοι πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί στην καταγραφή του ζωικού πληθυσμού, γιατί η συνδεδεμένη ενίσχυση στα αιγοπρόβατα είναι μεγάλο μέρος της ενιαίας ενίσχυσης μέχρι το 2020.

 

Ποιες νέες αλλαγές έχουμε στις απογραφές:

 

Από τη φετινή χρονιά, η γνωστοποίηση  της απογραφής στο αρμόδιο κτηνιατρείο γίνετε με δύο τρόπους:

Αποτέλεσμα εικόνας για mhtrva aigoprobatvn

  • Με την μέχρι τώρα γνωστή διαδικασία  προσέλευσης του κάθε κτηνοτρόφου στο Κτηνιατρικό Κέντρο της περιοχής του

     

  • Ηλεκτρονικά, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://e-services.minagric.gr. Στην περίπτωση που η απογραφική στοιχείων γίνεται  ηλεκτρονικά, εκδίδεται σχετική βεβαίωση την οποία ο κτηνοτρόφος διατηρεί μαζί με  μητρώο της εκμετάλλευσής του.

Αποτέλεσμα εικόνας για Σήμανση και Καταγραφή Αιγοπροβάτων

    Το μητρώο πρέπει να είναι ενημερωμένο σε όλα τα τμήματά του  (μέρος Β στο οποίο καταχωρείται η απογραφή, μέρος Γ όπου δηλώνονται οι μεταβολές ζωικού πληθυσμού χωρίς ατομικό κωδικό σήμανσης, μέρος Δ όπου καταχωρούνται οι αντικαταστάσεις ενωτίων, και μεγάλη προσοχή στο μέρος Ε όπου καταχωρούμε  αναλυτικά κάθε μεταβολή του ζωικού πληθυσμού των αιγοπροβάτων.)

 

  • Επιπλέον, κάθε κτηνοτρόφος πρέπει να έχει ενημερωμένο Μητρώο Εκμετάλλευσης Αιγοπροβάτων, μαζί με το Μητρώο Φαρμακευτικών Αγωγών.

 

 

Πολυμέσα

Sosial Media

       


                           

Συνεργάτες

Επικοινωνία


Αλκαίου & Αρίωνος γωνία

Μυτιλήνη ΤΚ. 81100


Τηλ  2251047555

  

Copyright © 2014. Γεωτεχνική Αιγαίου   


Όροι χρήσεις            Πολιτική Απορρήτου