Γεωτεχνική Αιγαίου


Π.ΚΑΤΣΑΒΕΛΛΗΣ - Α.ΚΟΤΤΙΚΑ - Ι.ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΟΕ


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 44 - 6  ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΤΚ 81100
ΤΗΛ 22510 44226
  • Σκοπός μας στην Γεωτεχνική Αιγαίου είναι η αξιοποίηση κάθε σπιθαμής γόνιμης γης και η αξιοποίησή της για την παραγωγή ασφαλών Αιγαιοπελαγίτικων αγροτικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας. Χαρτογραφούμε την ιδιαιτερότητα του τόπου μας και συμβάλουμε ενεργά στο μέλλον της τοπικής ανάπτυξης.
    Παναγιώτης Κατσαβέλλης Γεωπόνος.: Ms Γεωγραφίας
  • Η εφαρμογή τεχνολογίας περιβάλλοντος στην σύγχρονη γεωργία μετέτρεψε με την βοήθεια της Γεωτεχνικής Αιγαίου χιλιάδες εκμεταλλεύσεις στην παραγωγή πιστοποιημένων αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων. Το σύνθημα "σεβόμαστε το περιβάλλον, καλλιεργούμε βιολογικά" συμβάλει στην προστασία των νησιών μας και συνεισφέρει θετικά στην εισροή χρηματικών πόρων στη οικονομία μας.
    Κατερίνα Κόττικα Γεωπόνος Ms Περιβάλλοντος
  • Στη Γεωτεχνική Αιγαίου σχεδιάζουμε την αγροτική εκμετάλλευση με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη των νησιών μας. Στόχος μας είναι η οικονομική ευρωστία των πελατών μας και η προσήλωσή τους στην παραγωγική διαδικασία. Με συνεχή κατάρτιση , χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία, οργανώνουμε ανταγωνιστικές αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στην καρδιά του Αιγαίου πελάγους.
    Γιάννης Φλωρίδης Υπεύθυνος προγράμματος ΟΣΔΕ
Sosial Media

       


                           

Συνεργάτες

Επικοινωνία


Αλκαίου & Αρίωνος γωνία

Μυτιλήνη ΤΚ. 81100


Τηλ  2251047555

  

Copyright © 2014. Γεωτεχνική Αιγαίου   


Όροι χρήσεις            Πολιτική Απορρήτου